Amit én tudok azt Te is megtanulhatod.

Ha egyedi lakástextilt szeretnél, állok rendelkezésre tanácsadással, varrószolgáltatással.Ha Te magad szeretnéd őket elkészíteni, jelentkezz varró tanfolyamra.
Hívj: 0620-383-4939

ez vagyok én

Üdv. Hallgat Klári vagyok. Lakástextilek és táskák tervezésével, készítésével foglalkozom. Varrni tanítok. Megpróbálok Zöld lenni.

Elérhetőségem:

Klariss H. Lakástextilkészítő és Kereskedelmi Bt.
Tel.: 0620 - 383 4939, email: klarissh@gmail.com
Felnőttképzési tevékenység folytatásához a nyilvántartási számom: 00711-2010
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

itt írhatsz nekem

Üzemeltető: Blogger.

Varrótanfolyam

Arra szeretnék sokakat rávenni, hogy ne a multiknál található tucat-dolgok közül válasszák a lakásukba való textileket, hanem próbálják meg egyedivé tenni otthonukat. 

Egy kis fantáziával, kézügyességgel a tanfolyamon pillanatok  - na jó, 8 alkalom - alatt  megtanulhatóak azok az alap dolgok, amelyekkel már tudunk mit kezdeni, ha függönyözésről, párnahuzat vagy asztalnemű varrásáról, lakásdekoráció készítéséről van szó. Az alap tanfolyam nem azt jelenti, hogy a 8 alkalom után is csak egyenesen tudunk varrni, arra törekszünk, hogy kezünk közül minőségi darabok kerüljenek ki. Lehetőség van az egyedi igények megvalósítására is, tematikától függetlenül.

Fontos a precizitás, némi arányérzék, a türelem. És persze gondolkodni kell. Ha meglátsz egy lakberendezős képet, szebbnél-szebb ötletadó képpel, tudd, hogy ahhoz a bizonyos darabhoz hogyan kell hozzáfogni, milyen műveleti sorrendet kell betartani. TE IS MEG TUDOD VARRNI! 

akár ezt is
Blogomon és Facebook-oldalamon is többek között gyönyörűséges lakásokat mutatok be, inspirációt szeretnék adni,  hogyan rendezd el, milyen színekkel tudsz variálni, milyen egyéb dekor elemeket tudsz otthonodban saját magad elkészíteni. 

A varrás maga nemcsak pénztárcakímélő, hanem önkifejezési mód és élmény, hogy egy kupac foszladozó textilből mi minden sikerülhet. A kész művel megörvendeztetheted vele barátaid, rokonaid. Véleményem szerint depresszió-ellenes hatású is. 

Szóval bátran bele lehet vágni, az elmúlt tanfolyamok tapasztalatai alapján mondhatom, hogy azok, akik nálam tanultak, mind megelégedéssel és kész, használható dolgokkal  távoztak. 


Az alkalmakat keddi és csütörtöki napokon, 17-20.00 óra között tartom a XV. kerületi Kontyfa Általános Iskolában. Ha ezek az időpontok nem megfelelőek számodra, lehetőséget biztosítok személyes konzultációra, vagy a tanfolyam megtartására saját otthonodban. 

Bővebb információért hívj a 20.383.4939-es telefonszámon

A tematikát itt találod.
Van táska/neszesszer varró tanfolyam is ám: 
részletek itt: