Amit én tudok azt Te is megtanulhatod.

Ha egyedi lakástextilt szeretnél, állok rendelkezésre tanácsadással, varrószolgáltatással.Ha Te magad szeretnéd őket elkészíteni, jelentkezz varró tanfolyamra.
Hívj: 0620-383-4939

ez vagyok én

Üdv. Hallgat Klári vagyok. Lakástextilek és táskák tervezésével, készítésével foglalkozom. Varrni tanítok. Megpróbálok Zöld lenni.

Elérhetőségem:

Klariss H. Lakástextilkészítő és Kereskedelmi Bt.
Tel.: 0620 - 383 4939, email: klarissh@gmail.com
Felnőttképzési tevékenység folytatásához a nyilvántartási számom: 00711-2010
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

itt írhatsz nekem

Üzemeltető: Blogger.

A csini szobák

Alább ígértem, hogy csini szobákkal jelentkezem. Íme. 
Kezdjük a fiúkkal.

Gördeszka gördeszka hátán, de nem eltúlozva. Jópofa megoldás polcként való hasznosítása. Nem tudom, hogy általában a deszkák milyenek, de az én fiamnak csúszásgátlós a felülete. Tehát a polcon sem csúszkálnak az arra helyezett tárgyak. Nagyon szimpi. Nincs ágyneműtartó, minek az? Sokkal jobban kihasználhatjuk az ágy alatti részt, ha ott tároljuk a könyveket, illetve egyéb tárolási módokat - mint dobozok - vetünk be. Az ágynemű és textilek nagyon tetszenek, a kék és a grafitszürke nagyon jól passzolnak egymáshoz.  


Imádom ezeket a masszív fabútorokat. Kár, hogy horribilis az áruk. Ez a country-s szobabelső is egy sportszerető fiatalember lakhelye. Itt sincs kihasználatlan hely az ágy alatt !
S nézzétek azt  a patchwork ágytakarót, valamint a hozzá illő párnát! Gyorsan vedd elő a kedves régi /vagy nem olyan régi/ ingeit, szabdald 20 x 20 cm-es darabokra,  aztán varrd össze a kiszabott négyzeteket tetszés szerinti kombinálással. Ha flanellből készíted, még melegebb és puhább lesz.

Magasított ágy, vagy loft bed. Szeretem a kéket és a zöldet együtt. Amikor Gergőnek mutattam ezt a képet, felkiáltott, hogy ez az! Ilyent szeretne. Világos tanuló rész, minden kéznél van, ami kellhet. A falon a pozsgások hogy tetszenek?

S most jöjjenek a lányok.

 
Dekorella honlapjáról jutottam el a pbteendotcom oldalra, ahonnan a képeket töltöttem. Megfogott a fa lombjába "rejtett" tárolók látványa. Milyen egyszerűen kivitelezhető, de tökéletes, nem mindennapi megoldás. Fát te is tudsz festeni a falra, a lombja matrica, dekor papír tapétaragasztóval rögzítve, illetve textilből készült, gumiszalaggal átkötözve, apróságok, szerelmes levelek részére.
Az ágytakaró és az egyik párnahuzat patchwork applikáció, drezdai tányér mintával készült. Idáig nem volt kedvencem ez a minta, de mikor megláttam ezt a képet, eldöntöttem, hogy magamnak is csinálok egy ilyet.

Egy csipet luxus. De azok a madárházikók a falon ! Csudijó.

Ez annak a fiús loft bednek a fehér, lányos párja. Megint a kék és zöld párosítása, de itt friss, tavaszias árnyalatokban.


Ugyanaz a kék és szinte ugyanaz a zöld árnyalat. Nekem a képről Mauritius ugrott be. 


A lányom díjugrató szeretne lenni. Biztos örülne egy ilyen szobának. Felfigyeltél az ajtóra? 
Aminek örülök nagyon, hogy a rózsaszín  nem túl hangsúlyos, mert a rózsaszín nagyobb mennyiségben szerintem maximum 7 éves korig van rendben. Mint a következő képen, ott is kombinálva van a barnával.



S végül egy kék-sárga összeállítás, ami szerencsésen nem bizonyos nagyvállalatokat juttat eszembe. 

Érdekes, hogy általában nem vetek szemet fehér bútorokra. A natúr fát eddig jobban értékeltem. Ezzel szemben a lányszobákban minden bútor fehér, s ezt csak most vettem észre. A lényeg, hogy mindegyiket el tudnám képzelni a gyerekeimnek (is). Idén tavasszal muszáj nyélbe ütnünk a lakás átvarázsolóst, úgyhogy majd megtudjátok, milyen volt - milyen lett.
Üdvözöl:

3 megjegyzés: