Amit én tudok azt Te is megtanulhatod.

Ha egyedi lakástextilt szeretnél, állok rendelkezésre tanácsadással, varrószolgáltatással.Ha Te magad szeretnéd őket elkészíteni, jelentkezz varró tanfolyamra.
Hívj: 0620-383-4939

ez vagyok én

Üdv. Hallgat Klári vagyok. Lakástextilek és táskák tervezésével, készítésével foglalkozom. Varrni tanítok. Megpróbálok Zöld lenni.

Elérhetőségem:

Klariss H. Lakástextilkészítő és Kereskedelmi Bt.
Tel.: 0620 - 383 4939, email: klarissh@gmail.com
Felnőttképzési tevékenység folytatásához a nyilvántartási számom: 00711-2010
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

itt írhatsz nekem

Üzemeltető: Blogger.

Kicsi én

A Te rajzolsz, én varrok csapat tagjai elhatározták, hogy megvarrják saját magukat.  Íme én 32 cm-esben. Kiültem a 6. emeleten az ablakba napozni. 


Így készült:
Nagyjából megrajzoltam a testet. Egy nem használt natúr molinó szatyrot áldoztam fel erre. A háttérben látszik lánykám rajza rólam. Meg is lepődtem, milyen vékonynak lát. A végén nem ez lett a fej sablonja, azt háromszori nekifutásra sikerült elkészíteni.

Készen vannak az alkatrészek

Derékbőséget mértem a nadrághoz

 Nadrághoz szabásmintát készítettem.

Kicsién pólója az én saját pólómból lett szabva, ami már régi volt, s igazából párnának akartam újrahasznosítani. De végülis jó választás volt, mert a fő stílusjegyeket szerettem volna átvinni a babára is, s majdnem minden pólóm csíkos. 

A munka hevében nem készült több fázisfotó. A fejével nagyon megkínálódtam. A hajam kötő- és hímzőfonalból  készítettem, Az arc karakterét hímeztem és textilfilccel kontúroztam. 


S az elmaradhatatlan recycle logó, az oldaltatyómon. Hogy miért jellemez ez is engem?  Ha kíváncsi vagy, ezen a site-on bővebb infot találsz.

Üdvözöl:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése