Amit én tudok azt Te is megtanulhatod.

Ha egyedi lakástextilt szeretnél, állok rendelkezésre tanácsadással, varrószolgáltatással.Ha Te magad szeretnéd őket elkészíteni, jelentkezz varró tanfolyamra.
Hívj: 0620-383-4939

ez vagyok én

Üdv. Hallgat Klári vagyok. Lakástextilek és táskák tervezésével, készítésével foglalkozom. Varrni tanítok. Megpróbálok Zöld lenni.

Elérhetőségem:

Klariss H. Lakástextilkészítő és Kereskedelmi Bt.
Tel.: 0620 - 383 4939, email: klarissh@gmail.com
Felnőttképzési tevékenység folytatásához a nyilvántartási számom: 00711-2010
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

itt írhatsz nekem

Üzemeltető: Blogger.

Szék felújítása

Fiam négy  székkel jött haza egyik nap a játszótérről. Lomtalanítás volt a környéken, s a drágám úgy gondolta, hogy majd felújítják a haverjával. Szépen le is csiszolták, most már "csak" alapozni és festeni kell, no meg kárpitozni az ülését. 
Férjem minap megkérdezte, mi a tervem ezekkel, mert mindig belebotlunk. Mondom, felújítjuk őket, az ebédlőben a padot pedig odaadjuk valakinek. S milyen színűre szeretnéd? - kérdezi ő. Mondom, rózsaszínre, zöldre, kékre, sárgára. Azt hitte hülyéskedem. Pedig nem.


 


Forrás/source:
www.beautifullivingstyle.blogspot.com, www.sarahbarksdaledesign.com, www.inventory.foundrentals.com, www.superstock.com, www.whiteleycreek.com, www.roadkillrescue.net, www.patchworkharmony.blogspot.com, www.livingwithlindsay.com www.townandcountryliving.blogspot.com www.capitalstyle.co.uk www.sendintheclowncla.comNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése