Amit én tudok azt Te is megtanulhatod.

Ha egyedi lakástextilt szeretnél, állok rendelkezésre tanácsadással, varrószolgáltatással.Ha Te magad szeretnéd őket elkészíteni, jelentkezz varró tanfolyamra.
Hívj: 0620-383-4939

ez vagyok én

Üdv. Hallgat Klári vagyok. Lakástextilek és táskák tervezésével, készítésével foglalkozom. Varrni tanítok. Megpróbálok Zöld lenni.

Elérhetőségem:

Klariss H. Lakástextilkészítő és Kereskedelmi Bt.
Tel.: 0620 - 383 4939, email: klarissh@gmail.com
Felnőttképzési tevékenység folytatásához a nyilvántartási számom: 00711-2010
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

itt írhatsz nekem

Üzemeltető: Blogger.

Őszi hangulatban

Mulberry Home
Lassan mi is angolosan az időjárásról fogunk állandóan beszélni. Én nem akarok különösebben erre szót fecsérelni, azt csak megemlítem, hogy fázik a lábam a lakásban, ami maximum tél vége felé szokott előfordulni. S tegnap tévézés közben muszáj voltam plédbe burkolni magamat. A készlet áll egy narancsos és egy kék kockás plédből, amit az Ikea-ból szereztünk anno, egy pár repi-plédből a férjem munkahelyéről, a gyerek kedvence a párduc mintás, amit a déditől kapott valamikor, sajnos elég vacak, de jó meleg. Viszont én nagyon-nagyon szeretnék magamnak egy olyan igazi, angolos kockásat, lehetőleg gyapjúból. 
A pléd szintén a Mulberry-től
Erről aztán az jutott eszembe, hogy hozok egy kis meleget ide a blogra, meg ha már kockásnál tartunk, akkor egy pár kockás textilt.
varjú vagy feketerigó?
Szeretem a quilteket. Egyszer majd magunknak is varrok ilyen szépeket. 

A képet az alábbi linken találtam, de elvesztettem a fonalat. Meg akartam nektek mutatni a házat is, ahol a kép készült. Vidéki feeling - kockás virágmintással kombinálva. Kiegészítésképp tyúkos-kakasos párnahuzatok.

Nektek melyik tetszett?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése